ترفند تشخیص رنگ خودرو با چشم

ترفند تشخیص رنگ خودرو با چشم

در دنیای خرید و فروش خودرو، تشخیص رنگ شدگی و سلامت ظاهری، نقشی اساسی در تعیین قیمت و ارزش واقعی یک وسیله نقلیه ایفا می‌کند. روش‌های مختلفی برای تشخیص رنگ خودرو وجود دارد. که از تشخیص رنگ خودرو با چشم تا استفاده از دستگاه‌های تخصصی را شامل می‌شود. اما در این میان، تشخیص رنگ عبادی به عنوان مرکزی دقیق و قابل اعتماد، در بین متخصصان و خریداران خودرو شناخته شده است.

ترفندهای تشخیص رنگ خودرو با چشم

ترفند تشخیص رنگ خودرو با چشم

از ترفندهایی که کارشناسان تشخیص رنگ خودرو عبادی برای تشخیص رنگ خودرو با چشم بیان میکنند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پاشیدگی گرده رنگ به درزهای قطعات خودرو
  • بررسی موم ها وبررسی آستر خودرو
  • تشیخیص رنگ خودرو با عکس از خودرو
  • تشخیص رنگ خودرو با استفاده مگنت اهنربا
  • تشخیص رنگ خودرو با استفاده از دست زدن روی بدنه
  • تشخیص رنگ خودرو با استفاده از دستگاه دیجیتال

پاشیدگی گرده رنگ به درزهای قطعات خودرو

همانطور که می‌دانید، نقاشان خودرو برای رنگ‌آمیزی قطعات خودرو، مانند گلگیر جلو سمت شاگرد، باید حتماً درب جلو سمت شاگرد را با روزنامه بپوشانند تا در زمان رنگ‌آمیزی گلگیر، آثار رنگ یا خطوط رنگ به قطعات فابریک خودرو اصابت نکند. با این حال، گاهی اوقات نقاشان تمام نواحی‌ای که باید با روزنامه پوشانده شوند را از قلم می‌اندازند. در این موارد، شما باید به دنبال سرنخ‌هایی برای تشخیص رنگ‌آمیزی یا آسیب‌دیدگی قطعات باشید. برای مثال کارشناسان تشخیص رنگ عبادی بیان میکنند. داخل لبه درب‌ها، لای درب‌ها، گرده رنگ داخل گلگیرهای دور درب، داخل دستگیره درب‌ها و لای ستون‌ها را به دقت بررسی کنید. وجود گرده رنگ در این نقاط می‌تواند نشان‌دهنده رنگ‌آمیزی یا آسیب‌دیدگی قطعه باشد. به دنبال ناهمواری یا تفاوت ظریف در رنگ بین قطعه مورد نظر و قطعات مجاور آن باشید. این ناهمواری‌ها می‌توانند نشان‌دهنده بتونه‌کاری یا رنگ‌آمیزی مجدد قطعه باشند.

بررسی موم ها و بررسی آستر خودرو

هنگامی که قطعه‌ای آسیب می‌بیند، علاوه بر خرابی روی کار، درون درب و گلگیر، کاپوت خودرو نیز آسیب می‌بیند. در این موارد، شما می‌توانید با بررسی لبه کاپوت، لبه درب‌ها، بررسی رنگ استر، و نقشه موم‌کشی قطعه، آن را با قطعاتی که مطمئن هستید فابریک هستند، مقایسه کنید.

به عنوان مثال کارشناسان تشخیص رنگ عبادی بیان میکنند. اگر نسبت به درب راننده خودرو شک کرده‌اید که آسیب دیده و رنگ شده است، درب راننده را با درب شاگرد خودرو مقایسه کنید. رنگ استر، رنگ زیرین خودرو است که قبل از رنگ‌آمیزی اصلی پاشیده می‌شود. نقشه موم‌کشی قطعه که شک کرده‌اید را با قطعه دیگری مقایسه کنید. تمامی موم‌های خودرو باید به صورت سفت و سنگی باشند. در غیر این صورت، اگر موم قطعه‌ای هنگام فشار دادن با ناخن مانند آدامس نرم بود، بدون شک قطعه از قبل آسیب دیده بوده است و آن قطعه را ترمیم و موم را مجدداً و به صورت غیرفابریک چسبانده‌اند.

از خودرو عکس بگیرید

کارشناسان تشخیص رنگ خودرو عبادی توصیه میکنند. با موبایل خود از قطعات مختلف خودرو عکس بگیرید. به عنوان مثال، از فاصله دو تا سه متری از خودرو بایستید و عکس بگیرید. در عکسی که از خودرو گرفته‌اید، به قسمت‌های مختلف خودرو با دقت نگاه کنید. عمدتاً رنگ فابریک کارخانه باید شفاف و یکدست باشد و با قطعات دیگر خودرو همخوانی داشته باشد. بررسی دقیق و مقایسه رنگ قطعات مختلف به شما کمک می‌کند تا هرگونه تفاوت در رنگ و کیفیت رنگ‌آمیزی را تشخیص دهید. رنگ فابریک کارخانه معمولاً هیچگونه تفاوت رنگی یا ناهمگونی در سطح خود ندارد، بنابراین اگر متوجه هرگونه تفاوت یا ناهمگونی شدید، ممکن است قطعه مورد نظر قبلاً تعمیر یا رنگ‌آمیزی شده باشد.

تشخیص رنگ خودرو با استفاده مگنت اهنربا

یکی از راه‌های تشخیص رنگ‌شدگی قطعه استفاده از آهنرباهایی است که در بازار به فروش می‌رسند. با این روش می‌توانید به راحتی قطعه رنگ و بتونه‌شده را تشخیص دهید. در خودروهایی که از جنس آهن و فولاد هستند، اگر قطعه فابریک باشد، با نزدیک کردن آهنربا به قطعه، آهنربا کاملاً می‌چسبد و کشیده می‌شود. در غیر این صورت، آهنربا هیچ چسبندگی به قطعه ندارد، به این معنا که زیر قطعه بتونه‌کاری و رنگ شده است. علاوه بر این کارشناسان تشخیص رنگ خودرو بر این باورند که، می‌توانید از درجه‌های موجود در مگنت آهنربا برای تشخیص استفاده کنید؛ هر چقدر درجه به رنگ قرمز نزدیک‌تر باشد، یعنی قطعه بیشتر رنگ شده است و هر چقدر به سمت زرد برود، یعنی زیرسازی و بتونه‌کاری کمتری در این ناحیه انجام شده است.

تشخیص رنگ خودرو با استفاده از دست زدن روی بدنه

ترفند تشخیص رنگ خودرو با چشم

دورتادور خودرو بچرخید و با استفاده از دستتان تمامی نواحی قطعات خودرو را لمس کنید. قطعه فابریک باید حتماً به صورت صیقلی و نرم باشد. اگر قسمتی زبر، مات و پر از ناهمواری و موج‌های نامتعارف باشد، نشان‌دهنده این است که آن قطعه رنگ شده است.

تشخیص رنگ خودرو با استفاده از دستگاه دیجیتال

آخرین و قطعی‌ترین روش برای تشخیص رنگ‌شدگی خودرو، کمک گرفتن از کارشناسان خودرو و استفاده از دستگاه کالیبراتور و لیزر تشخیص رنگ خودرو است. واحد اندازه‌گیری دستگاه تشخیص رنگ خودرو، میکرون است. برای استفاده از این دستگاه، آن را روی بدنه خودروهایی که از جنس فلز، آلومینیوم و آهن هستند، بچسبانید. هر خودرویی میکرون رنگ متفاوتی دارد. به طور مثال، برای اندازه‌گیری میکرون رنگ خودروی BMW 528، خودروهای لوکس مانند بنز و بی‌ام‌و دارای قطعات کاپوت و گلگیرهای جلو از جنس آلومینیوم هستند و بقیه بدنه از فلز ساخته شده است.

به عنوان مثال، میکرون رنگ خودرویی بین ۱۰۰ الی ۱۳۰ میکرون است. دستگاه دیجیتال نباید در نواحی مختلف قطعه بیشتر از این مقدار را نشان دهد. زمانی که دستگاه شما ضخامت بالای ۲۲۰ میکرون را نشان می‌دهد، نشان‌دهنده رنگ‌شدگی است و اگر ضخامت زیر ۲۰۰ میکرون باشد، نشان‌دهنده آبرنگ بودن است.

در نهایت

تشخیص رنگ خودرو، امری مهم و ضروری برای خریداران و فروشندگان خودرو است. روش‌های مختلفی برای تشخیص رنگ خودرو وجود دارد. که از بررسی‌های چشمی ساده تا استفاده از دستگاه‌های تخصصی را شامل می‌شود. در میان این روش‌ها، مرکز تشخیص رنگ عبادی به دلیل دقت بالا، بررسی کامل، و ارائه گزارش دقیق، به عنوان روشی مطمئن و قابل اعتماد شناخته شده است. با کمک از این مرکز می‌توانید از سلامت ظاهری خودرو و اصالت رنگ آن اطمینان حاصل کنید و با خیالی آسوده معامله‌ای مطمئن انجام دهید.

چند ثانیه آموزشی

 


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

گفتگوها

دیدگاهتان را بنویسید